TOL spektakel

17, 18, 24 en 25 september 2021
Extra voorstellingen op 19 en 26 september!

Iedere twee jaar vind het TOL (theater op locatie) spektakel plaats. Vanaf een verzamelpunt wandel je met een van onze gidsen naar drie verschillende voorstellingen. Wil je sensatie? Ga dan naar Theater Op Locatie! Reserveer het derde of vierde weekend van september want dan gaan we weer los. TOL keert terug en in betere conditie dan ooit. De corona-perikelen volgen we natuurlijk op de voet en met de vooruitzichten van nu, gaan we er van uit dat we je in september weer kunnen verrassen. 
De organisatie is in handen van de toneelverenigingen: De Roosendaalse Comedie,  Het Roosendaals Toneel, Tongerlo Toneel en Onderling Kunstgenot Nispen.

Aanwezig
Om 19:30uur verzamelen in de kantine van voetbalvereniging BSC op het sportcomplex Vierhoeven,  Nispenseweg 1, 4707 RA Roosendaal. 
Entreeprijs
Entree € 12,50 p.p. 

Volg ook de facebookpagina van TOL voor meer informatie.

Een bijzonder kerstfeest

Familievoorstelling

30 december 2021 Tijden: 17.00 uur 18.30 uur 20.00 uur

Bas past op zijn neefjes en nichtje als zijn zus kerstinkopen gaat doen. Als dank krijgt hij een doorzichtiger kerstbal, waarin het gaat sneeuwen als je hem schudt.
Wanneer Bas alleen achter blijft, is er voor hem weinig Kerstsfeer. Het is stil en donker en hij gaat in gedachten terug naar de tijd waarin Kerst wel gezellig en warm aanvoelde. Terug naar de tijd met zijn buurmeisje Mariska.
Als hij zo in gedachten is verzonken, krijgt Bas bezoek van de Geest van Kerstmis.
De Geest neemt hem mee op zijn zoektocht naar dat gevoel van vroeger.
Wanneer Bas besluit om toch maar in te gaan op de uitnodiging van zijn zus om bij haar Kerst te komen vieren, wacht hem een bijzondere verrassing.
Regie: Eddy Haers

Een bijzonder kerstfeest afbeelding (2)

Liefde? van Speykstraat 27

18 ,19, 26 maart 2022

In een leegstaand huis wordt ingebroken. De nieuwe bewoners maken het zich gemakkelijk. Het huis is van Toos. Zij heeft het geërfd en wil het verkopen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Er zijn namelijk verdenkingen dat in het huis criminelen activiteiten plaatsvinden. En ook de nieuwe bewoners lijken maar niet te willen vertrekken. Hebben zij met de criminele activiteiten te maken of is er iets anders aan de hand? Niet alles is altijd wat het lijkt…….
Regie: Annemiek van Bers

Koop je kaartjes online!

Verzekerd zijn van een plaatsje? Koop of reserveer je ticket online! Afrekenen kan online (Ideal/Bancontact) of bij de kassa van de desbetreffende voorstelling

0
    0
    Tickets
    Je winkelwagen is leegTerug naar Shop