niet bij ons

Niet bij ons

Al bijna half acht, je moet opschieten want je wilt wel een goede plaats in de zaal. Je hebt een gezellig avondje toneel voor de boeg. Je vraagt je af wat ze dit jaar van de voorstelling gemaakt hebben, wie er allemaal meespelen en of er bekenden in het publiek zitten. Je hebt gedoucht, je bent omgekleed en er helemaal klaar voor.

Maar heb jij je weleens afgevraagd hoe de toneelclub tot deze voorstelling komt? Hoelang oefenen ze voor een voorstelling, wie maakt de stukkeuze, hoe verloopt het repetitieproces, zouden ze veel lol hebben of zijn er misschien wel onderlinge irritaties?

We laten het dit jaar zien, liften een flinke tip van de sluier op over alles wat er achter de schermen gebeurt en dat is heel wat bij een toneelvereniging! 

Komt het zien, wij spelen de verwarrende komedie “NIET BIJ ONS”  op 21, 22 en 23 maart 2024.

Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8, Nispen

Theater Hap-Stap

Op 26 mei 2024 vindt de tweede editie van theater Hap Stap plaats. Bezoekers worden in groepjes onder begeleiding van een gids meegenomen naar zes geheime speellocaties. Daar ziet men een korte theater-act en wordt men getrakteerd op een lokaal hapje en drankje.  

Er is plaats voor 150 bezoekers.

Meer informatie volgt nog. De kaartverkoop voor dit gezellig evenement start eind maart.

 

Dickens Geestige Kerst

Dit jaar is onze familievoorstelling ‘Dickens Geestige Kerst’ op zaterdag 28 december 2024 en vindt plaats in het Openlucht Theater in Nispen.

Meer informatie volgt nog. 

Koop je kaartjes online!

Verzekerd zijn van een plaatsje? Koop of reserveer je ticket online! Afrekenen kan alleen online via Ideal/Bancontact.

0
    0
    Tickets
    Je winkelwagen is leegTerug naar Shop