Nieuwe website

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot nam contact op met mij (Roos) en mijn man Koen voor het bouwen van hun nieuwe website. Dat hebben we dan ook met veel plezier gedaan.
Eind 2019 ben ik voor mezelf begonnen, in eerste instantie niet als website bouwer, maar zoals ik het zelf vaak noem als “bedrijfsassistent”. Met mijn bedrijf “The Backbone Factory” doe ik alles waar ondernemers zelf niet aan toe komen. Gericht op het creëren van meer omzet. Soms is dat het aanpassen van websites, social-media of advertenties. Maar soms is dat ook een heel marketingplan of iets simpels als het instaleren van software. We zijn niet alleen digitaal inzetbaar, we richten ook winkels in of helpen bij het maken van pakkende etalages.
Ik ben van de marketing en creatieve ideeën, Koen is van de technische kant. Samen vormen we een heel fijn team, zowel zakelijk als in het dagelijks leven!
We zijn begonnen in Nispen, maar ondertussen verhuisd naar Tilburg waar we ook ons kantoor hebben.

Door corona is er bij ons steeds meer en meer vraag gekomen naar online marketing. We hebben ons toegespitst op websites en webshops zodat iedere ondernemer op zijn manier het internet kan veroveren. Toen de vraag van TOK kwam vonden we dat uiteraard ontzettend leuk, zeker omdat het een keer om een vereniging gaat in plaats van een winkel!

We hebben geprobeerd de ziel en de sfeer van het Nispens toneel te vangen in de website. Daarvoor hebben we veel overleg gehad met Theo en Annemiek. Ook een dikke pluim voor deze twee, want alles is perfect aangeleverd!
We hopen dat de bezoekers en leden van de vereniging net zo blij zijn met het eindresultaat als dat wij zelf zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Tickets
    Je winkelwagen is leegTerug naar Shop