Voorstelling ‘Liefde? Van Speijkstraat 27’

Na twee jaar is het eindelijk zover! We kunnen onze avondvullende productie ‘Liefde? Van Speijkstraat 27’ op de planken brengen. U kunt de voorstelling zien op vrijdag 13 mei, zaterdag 14 mei of zondag 15 mei 2022.

In maart 2020 waren we klaar om onze jaarlijkse voorstelling aan het publiek te tonen. Helaas gooide corona roet in het eten en moest alles geannuleerd worden. Maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en zodra het mogelijk was, zijn we enthousiast opnieuw gaan repeteren. Want iedereen was het erover eens: we willen deze voorstelling graag voor ons publiek spelen. En nu is het zover: op 13, 14 en 15 mei bent u van harte welkom bij Zaal Verhoeven in Nispen voor de voorstelling ‘Liefde? Van speijkstraat 27’.
Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

VIa deze website kunt u kaartjes bestellen. We hopen u te zien op een van deze data.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Tickets
    Je winkelwagen is leegTerug naar Shop