Record aantal bezoekers “Niet bij ons”

Eind maart 2024 vond onze mooie, leuke voorstelling ‘Niet bij ons” plaats. Voor deze productie was het gemeenschapshuis Nisipa in Nispen omgetoverd tot een heus theater. Bijna 400 mensen bezochten onze voostelling en iedereen was erg enthousiast. We hebben met heel veel plezier aan deze voorstelling gewerkt. Na afloop ontvingen we mooie complimenten.

Onze speciale dank gaat uit naar Paul Lutgerink, de schrijver van het stuk. Sigrid, ons eigen lid, nam dit jaar met verve de regie op zich. Remco van Hassel en Gijs de Rooij ondersteunden bij de techniek. Zonder hen was deze voorstelling niet zo goed geworden!

Hieronder vindt u een impressie van het stuk middels van een aantal foto’s. Wat vond u van onze voorstelling? Laat het weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Tickets
    Je winkelwagen is leegTerug naar Shop