Repetities weer gestart!

Eindelijk! Na een rustperiode van anderhalf jaar is Onderling Kunstgenot weer gestart met de repetities van onze avondvullende productie “Liefde? Van Speijkstraat 27”.  Ook de repetities voor onze traditionele familievoorstelling in december zijn weer hervat.

In maart 2020 waren we na een intensieve repetitieperiode klaar om ons avondvullend stuk op de planken brengen. De try-out op woensdagavond kon nog doorgaan. Een dag later ging heel Nederland in een lockdown en moesten ook wij onze plannen even in de ijskast zetten.

Lockdown
Tijdens de lockdown hebben we niet kunnen repeteren, maar we hebben ook niet helemaal stil gezeten. Zoals heel veel andere mensen hebben we elkaar via digitale wegen toch gezien en gesproken. Het bestuur organiseerde een borrelavond, een pubquiz en een bingo-avond, uiteraard allemaal online.

In april dit jaar was er weer gelegenheid elkaar in het echt te ontmoeten middels een ‘bijpraat- wandeling’ die werd afgesloten met een hapje en een drankje. Wat was het leuk om iedereen weer in het echt te zien!

‘Liefde? Van Speijkstraat 27’
En nu? We zijn weer gestart met de repetities van’ Liefde?’ zoals wij de titel verkort noemen. Gelukkig zijn alle spelers weer beschikbaar en iedereen heeft er veel zin in. 
“Liefde?” speelt zich af in een leegstaand huis waarin is ingebroken. De nieuwe bewoners maken het zich gemakkelijk. Het huis is van Toos. Zij heeft het geërfd en wil het verkopen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Er zijn namelijk verdenkingen dat in het huis criminelen activiteiten plaatsvinden. En ook de nieuwe bewoners lijken maar niet te willen vertrekken. Hebben zij met de criminele activiteiten te maken of is er iets anders aan de hand? Niet alles is altijd wat het lijkt…….
De regie is in handen van Annemiek van Bers, de voorstellingen zijn op 18, 19 en 26 maart 2022. Via deze website kunt u te zijner tijd online kaartjes bestellen.

Familievoorstelling ‘Een bijzonder kerstfeest’
We zijn inmiddels ook gestart met de repetities van onze wintervoorstelling. Er spelen weer diverse kinderen uit Nispen en Roosendaal mee. Tijdens deze voorstelling worden de bezoekers meegenomen naar het huis van Bas. Hij past op zijn neefjes en nichtje als zijn zus kerstinkopen gaat doen. Als dank krijgt hij een doorzichtige kerstbal, waarin het gaat sneeuwen als je hem schudt. Wanneer Bas alleen achter blijft, is er voor hem weinig Kerstsfeer. Het is stil en donker en hij gaat in gedachten terug naar de tijd waarin Kerst wel gezellig en warm aanvoelde. Terug naar de tijd met zijn buurmeisje Mariska. Als hij zo in gedachten is verzonken, krijgt Bas bezoek van de Geest van Kerstmis.
De Geest neemt hem mee op zijn zoektocht naar dat gevoel van vroeger.
Wanneer Bas besluit om toch maar in te gaan op de uitnodiging van zijn zus om bij haar Kerst te komen vieren, wacht hem een bijzondere verrassing.
De regie is in handen van Eddy Haers en de voorstellingen vinden plaats op 30 december 2021 in het  Openlucht Theater in Nispen. Binnenkort zijn de kaartjes via deze website online te bestellen.

Graag tot ziens bij onze voorstellingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Tickets
    Je winkelwagen is leegTerug naar Shop